De praktijk

Geraldine De Munck

Geraldine De Munck richtte in 2006 de praktijk. Ze neemt neemt voldoende tijd en verzorgt in alle rust uw metgezel.


WACHTRUIMTE

In onze praktijk is een ruime wachtruimte voorzien voor u en uw metgezel. Doordat we enkel op afspraak werken kan uw dier in alle rust zijn beurt afwachten zonder dat er veel andere dieren aanwezig zijn.

“Katten parking”
Omdat katten niet graag op de grond vertoeven zijn er tafeltjes voorzien om het mandje op te plaatsen.


CONSULTATIERUIMTE

Onze consultatieruimte is voorzien van al het gespecialiseerd materiaal om uw gezelschapsdier in alle rust te onderzoeken.


RADIOGRAFIE

Om een diagnose te verduidelijken of af te ronden, is het soms noodzakelijk om van uw huisdier een röntgenfoto te maken. Wij zijn heel blij te beschikken over een heel goed digitaal röntgenapparaat in de praktijk.

Digitale radiografie is een fundamenteel element van de diagnose en onmisbaar in de orthopedie en longziekten. Voor de spijsverteringschirurgie zorgt het ook voor veel bijkomende diagnoses (transit verstoppingen, detectie van nierstenen, etc.)

Met de röntgenfoto’s kan men bij honden de officiële graad van heupdysplasie bepalen en de digitale beelden kunnen worden opgeslagen en eventueel worden doorgestuurd voor verder onderzoek.


OPERATIERUIMTE

Onze operatiekamer is perfect uitgerust om uw huisdier te opereren in de beste veiligheidsomstandigheden door ons anesthesie apparaat op gas en het toestel dat de permanent de ademhaling van uw huisdier monitort. Het comfort van uw huisdier is onze prioriteit, daarom raden wij u pijnstillers voor de meerderheid van onze interventies aan.


HOSPITALISATIE

Wanneer uw dier te ziek is en vb. een infuus nodig heeft zullen wij hem of haar opnemen in onze hospitalisatie . Ook in een routine operatie zal uw diertje altijd even bij ons verblijven zodat hij of zij in optimale toestand weer naar huis kan.

Onze kennel is uitgerust met de specifieke apparatuur om aan de behoeften van uw gehospitaliseerde dieren te voldoen ( zuurstof kooi, cardiorespiratoire monitoring, regelmatige controle van de algemene conditie, …).

Wij zijn ook in staat, indien nodig honden en katten van mekaar te scheiden, zodat ieder zijn rust kan behouden.


RECOVERY

Met 4 op een rij en in alle rust bekomen van een operatie.

Het welzijn van onze patiëntjes is onze prioriteit